تبلیغات
سفینه نجات - مطالب شهریور 1397

شامی با آرد نخودچی

نویسنده :NimA Najafi
تاریخ:چهارشنبه 28 شهریور 1397-07:37 ب.ظ

شامی با آرد نخودچی


شامی آرد نخودچی شاید یکی‌ از قدیمی‌ترین غذا‌هایی‌ باشه که به “سبد غذا یی ایران” تعلق داره، حتا ناصرالدین شاه هم وقتی‌ از اونهمه چلو خورشت و چلو کباب خسته میشد، دستور میداد که براش شامی آرد نخود چی‌ درست کنند که بریزه توی اون شکمِ بی‌ هنرِ پیچ پیچش.دستور‌های زیادی از شامی آرد نخودچی اینطرف و اون‌طرف دیده بودم و امتحان کرده بودم که همه شون خشک و گلوگیر بود، چرا که همه شون دو سوم از مقدار گوشت را، آرد نخود چی‌ توصیه کرده بودند(dot) اما من “مقدار مواد لازم” در زیر را بیشتر می‌پسندم.

طرز تهیه شامی ارد نخودچی


Image result for ‫شامی با آرد نخودچی‬‎

پیاز را رنده کرده و به همراه آرد نخودچی، گوشت، نمک، فلفل، زردچوبه و تخم‌‌مرغ‌ها ورز می‌دهیم آن قدر ورز می‌دهیم تا کاملا حالت چسبندگی پیدا کند. سپس از هرکدام به اندازه یک تخم‌مرغ برداشته به شکل شامی درست می‌کنیم، بعد به مدت ۱۵ دقیقه شامی‌ها را کنار گذاشته و در تابه روغن ریخته و با حرارت ملایم شامی‌ها را سرخ می‌کنیم و کنار می‌گذاریم.

مواد لازم برای طرز تهیه شامی آرد نخودچی دو نفر

– چهار صد گرم گوشت چرخ کرده کم چربی‌.

– صد گرم (فقط صد گرم، یعنی‌ فقط یک چهارم وزن گوشت) آرد نخودچی.

– یک عدد پیاز درشت رنده شده.

– یک عدد زرده (فقط زرده) تخم مرغ.

– نمک، فلفل و زرد چوبه.

– نصف پیمانه آب که در آن یک قاشق چایخوری جوش شیرین حل شده باشد.

طرز تهیه:

پیاز رنده شده را حتما قبل از اضافه کردن به مایه ی شامی ، در روغن تفت بدین و معجزه ش را از نظر مزه ببینید. این روش را حتا برای انواع کتلت و بیف، بکار ببرید. هیچ چیز بدمزه تر از پیازِ خامی نیست که به زیر دندان بیاد.


Image result for ‫شامی با آرد نخودچی‬‎

در همان روغنی که شامی‌ها را سرخ کرده‌ایم پیاز رنده شده را با زردچوبه سرخ می‌کنیم، سپس رب گوجه‌فرنگی را افزوده بعد از پنج دقیقه گوجه‌فرنگی‌های رنده شده را می‌ریزیم، آن‌گاه آب، نمک، شکر و آبلیمو را اضافه کرده و می‌گذاریم به جوش بیاید. نکته: به جای شکر و آبلیمو می‌توان از سرکه سیب و شیره انگور استفاده کرد. بعد از این که سس جوش آمد، شامی‌ها را داخل آن گذاشته و در تابه را می‌بندیم تا سس غلیظ و شامی‌ها هم در آن پخته شود، بعد از گذشت نیم‌ساعت غذا آماده سرو است.

مواد لازم ذکر شده را با هم مخلوط کنید و به خوبی ورز دهید.

از مایه‌ای که بدست آمده گلوله‌هایی‌ به اندازه ی کمی‌ درشت تر از یک گردو بردارید و آنرا روی یک سلفون با انگشتان خیس، به شکل‌های غیر منظم پخش کنید. به فکر این نباشید که حتما باید گرد بشه، در هیچ کتابی‌ نوشته نشده که شامی باید گرد باشه، بلکه شکل‌های نا منظم و Rustic شکل بهتری به ظرف غذا میده.

اون سوراخ وسط شامی هم برای قشنگی‌ نیست، بلکه غیر از اینکه شامی را مغز پخت می‌کند، مانع از برجسته شدنِ وسط شامی می‌شه. از روی ساعت، فقط سه دقیقه هر طرف آنرا در روغنی که بخوبی داغ شده، سرخ کنید. بیشتر از یکبار شامی‌ها را در روغن زیر و رو نکنید تا سطحِ خوشرنگی پیدا کنند.

شامی با آرد نخودچی




داغ کن - کلوب دات کام
نظرات() 

هنگام تنگی نفس چکار کنیم

نویسنده :NimA Najafi
تاریخ:پنجشنبه 15 شهریور 1397-09:56 ب.ظ

هنگام تنگی نفس چکار کنیم

،هنگام تنگی نفس چه کنیم،در هنگام تنگی نفس چه کنیم،به هنگام تنگی نفس چه کنیم،هنگام تنگی نفس چکار کنیم،هنگام تنگی نفس چه باید کرد،در هنگام تنگی نفس چه باید کرد،هنگام تنگی نفس،تنگی نفس هنگام خواب،تنگی نفس هنگام غذا خوردن،تنگی نفس هنگام حرف زدن،تنگی نفس هنگام ورزش،تنگی نفس هنگام پریود،تنگی نفس هنگام فعالیت،در زمان تنگی نفس چه کنیم،تنگی نفس هنگام خواب،تنگی نفس هنگام خوابیدن،تنگی نفس هنگام خواب در بارداری،تنگی نفس هنگام خواب نشانه چیست،تنگی نفس موقع خوابیدن،تنگی نفس موقع خواب در بارداری،علت تنگی نفس هنگام خواب،تنگی نفس در هنگام خواب،درمان تنگی نفس هنگام خواب،احساس تنگی نفس هنگام غذا خوردن،تنگی نفس در هنگام غذا خوردن،علت تنگی نفس در هنگام غذا خوردن،دلیل تنگی نفس هنگام غذا خوردن،علت تنگی نفس هنگام حرف زدن،تنگی نفس در هنگام حرف زدن،تنگی نفس به هنگام حرف زدن،تنگی نفس در هنگام ورزش،علت تنگی نفس هنگام ورزش،درمان تنگی نفس هنگام ورزش،علت تنگی نفس هنگام ورزش،دلیل تنگی نفس هنگام ورزش،علت تنگی نفس در هنگام ورزش،تنگی نفس در دوران پریود،تنگی نفس در هنگام پریود،تنگی نفس در دوران پریودی،تنگی نفس هنگام قاعدگی،تنگی نفس هنگام فعالیت،تنگی نفس در هنگام فعالیت،تنگی نفس به هنگام فعالیت،دلایل تنگی نفس هنگام فعالیت

 

برخی افراد سرفه، خس‌خس سینه و تنگی نفس را تقریبا هر روز دارند. برخی دیگر در فواصل بین حملات تنگی نفس علامتی ندارند.
برخی از ورزشكاران حرفه‌ای مبتلا به آسم هستند و طی ورزش شدید كمی احساس تنگی نفس می‌كنند، در حالی كه برخی افراد حین ورزش معمولی دچار حمله شدید آسم شده و نیاز به درمان اورژانسی پیدا می‌كنند. به هر حال همه مبتلایان به آسم در این نكته مشترك هستند كه مجاری هوایی در آنها به صورت غیرطبیعی متناوبا تنگ می‌شود.

 


درمان

پزشكان از چند گروه دارویی برای درمان آسم استفاده می‌كنند. گروه اول داروهایی هستند كه باعث شل شدن عضلات دیواره راه‌های هوایی می‌شوند. دسته دوم داروها از التهاب مجاری هوایی جلوگیری می‌كنند یا باعث كاهش یافتن التهاب می‌شوند. داروهایی نیز هستند كه هر دو كار را با هم انجام می‌دهند.

 

 

10 فرمان

اگر مبتلا به آسم هستید، نكات زیر را جدی بگیرید:

 


1- اگر با مصرف غذای خاصی احساس می‌كنید كه مشكل تشدید می‌گردد، باید آن غذا را از برنامه غذایی خود حذف كنید. انواع فلفل، زعفران، كرفس، انگور و خربزه از غذاهایی هستند كه ایجاد حساسیت می‌كنند.



2- دارویی را بدون تجویز پزشك مصرف نكنید؛ زیرا برخی داروها موجب تشدید آسم می‌شوند. پروپروانولول (ایندرال) یكی از این داروهاست. همچنین آسپرین، ایندومتاسین و بعضی از داروهای قلبی می‌توانند باعث ایجاد آسم در فرد مستعد شوند.


3- اگر سینوزیت دارید یا پشت حلق خود ترشحاتی حس می‌كنید، به پزشك مراجعه كنید تا او نسبت به درمان آن اقدام كند.



4- در درمان‌های غیردارویی حذف مواد حساسیت‌زا به نفع بیمار است و اگر بیماران بتوانند از محل آلوده به یك محل سالم نقل مكان كنند، بسیار خوب است.



5- استرس‌های روحی یكی از عواملی است كه باعث ایجاد حمله آسم می‌شود. پس تا جایی كه می‌توانید آرام باشید.



6- بسیاری از بیماران مبتلا به آسم نسبت به حیوانات حساسیت دارند. پس در صورت وجود حیوانات خانگی در منزل، آنها را از محیط زندگی خود دور كنید. 

 


7- مراقب باشید تا وزنتان بیش از اندازه بالا نرود؛ زیرا افزایش وزن سبب تحمل بار بیشتری بر ریه‌ها می‌شود.


8- سعی كنید بالشتان از مواد حساسیت‌زا پر نشده باشد. اگر بالش یا پتوی پر دارید، حتما برای آنها از روكش استفاده كنید.



9- هیچ‌وقت سیگار نكشید و حتی از محلی كه در آن سیگار می‌كشند، دوری كنید.


10- داروهای خود را مرتب و به طرز صحیح مصرف كنید. به خاطر داشته باشید با دوری از عوامل حساسیت‌زا و به‌كارگیری درمان مناسب می‌توان آسم را كنترل كرد.





داغ کن - کلوب دات کام
نظرات() 

چگونه ماهی ماهی آزاد را در فر

نویسنده :NimA Najafi
تاریخ:دوشنبه 12 شهریور 1397-04:06 ب.ظ

چگونه ماهی ماهی آزاد را در فر

مواد لازم: 250 گرم فیله ماهی قزل آلا با پوست در هر نفر. روغن زیتون. نمک فلفل لیمو تازه. تجهیزات مورد نیاز: سینی سرخ کردن یا سینی پخت آلومینیومی فویل. دستور غذا: 1) اجاق برقی را در 425 درجه فارنهایت یا 220 درجه سانتیگراد نگه دارید. برای پختن ماهی قزل آلا در اجاق گاز ابتدا سینی را در ردیف میانه قرار دهید. بستن تابه با فویل آلومینیومی. 2) ماهی را با یک پارچه حوله یا پارچه ای خاص خشک کنید. برای انجام این کار، دستمال را به آرامی بر روی سطح ماهی قرار دهید. آن را روی سطح ماهی مالش نکنید. 3) ماهی آزاد با نمک، فلفل و روغن زیتون. چند قطره روغن زیتون را بر روی یک تکه ماهی ریخته و آن را به خوبی با انگشت یا قلموی پخت و پز پخش کنید. نمک و فلفل سیاه را به ماهی اضافه کنید. 4. ماهی قزل آلا را روی سینی فر قرار دهید. توجه داشته باشید که پوست به شرح زیر است. آن را به اجاق انتقال دهید. 5) برای 4 تا 6 دقیقه، برای ماهی قزل آلا ضخیم 2 سانتی متری طبخ کنید. زمان پخت ماهی قزل آلا در کوره بستگی به آسیب به تکه های سالمون دارد. هر 2 سانتیمتر کبودی حدود 4 تا 6 دقیقه وزن کنید. در 4 دقیقه، ماهی قزل آلا هنوز هم کمی سرد است و ظرف شش دقیقه کاملا پخته شده است. این به طعم و مزه شما بستگی دارد تا ماهی قزل آلا خام یا پخته شود. 6) ماهی قزل آلا هنگامی که به خوبی پخته شده و به راحتی تکه تکه شده است. شما می توانید غذای ماهی را با یک چنگال آزمایش کنید. اگر چنگال بتواند به راحتی ماهی را شکست دهد، یعنی ماهی قزل آلا پخته شده بود. شما همچنین می توانید از دماسنج برای گوشت و ماهی استفاده کنید. این دماسنجها که همچنین برای اندازه گیری درجه سختی استیک و گوشت های دیگر مورد استفاده قرار می گیرند، درجه حرارت وسط یک قطعه گوشت یا ماهی را اندازه گیری می کنند و بر این اساس مشخص می شود که یک قطعه گوشت یا ماهی خوب است انجام شده، متوسط ​​یا نادر. برای ماهی قزل آلا، حداقل دمای توصیه شده برای قسمت وسط یا بخش آسیب دیده ماهی 145 درجه فارنهایت یا حدود 65 درجه سانتیگراد است. 7) بلافاصله خدمت کنید. ماهی آزاد خود را از اجاق نگه دارید. ماهی های باقی مانده ماهی را در یخچال قرار دهید تا حدود 5 روز نگهداری شود و سپس آنها را گرم یا خنک می کنند. حالا که یاد گرفته اید که چطور طبخ ماهی را در کوره بخورید، دیگر مشکل اضافه کردن این غذای امگا 3 به رژیم غذایی شما نیست. شما می توانید انواع سالاد سالم را امتحان کنید. ماهی آزاد خود را به پاستا خود اضافه کنید یا بخورید.
ارزش غذای ماهی قزل آلا

تیروزین اسید آمینه در این ماه کمک می کند تا سوخت و ساز بدن را در بدن انسان افزایش دهد. علاوه بر این ماهی ماهی آزاد منبع خوبی از ویتامین D و ویتامین E است. گوشت این ماهی برای امگا 3 و پروتئین از سایر ماهی ها غلبه دارد و به میزان قابل توجهی میزان استرس در انسان را کاهش می دهد. ماهی قزل آلا کم کالری است و مقدار چربی اشباع شده در آن ناچیز است. امگا 3 از پوست محافظت می کند، عملکرد قلب را افزایش می دهد و سلامت قلب را افزایش می دهد. 113 گرم از این ماهی 87 درصد از نیاز روزانه بدن خود را برای امگا 3 فراهم می کند و این مقدار فراوان تاثیرات بسیار مثبتی بر سیستم قلبی عروقی دارد. آن مانع از حمله قلبی، ریتم های نامنظم قلب، لخته های خون در رگ ها و میزان کلسترول بد نیز می شود. برخی از خواص این ماهی عبارتند از: مفید برای سلامت قلب و رگ های خونی مفید برای کاهش میزان استرس مفید برای کاهش مقدار کلسترول بد مفید برای جلوگیری از فشار خون بالا مفید برای کنترل فشار خون بالا مفید برای تقویت عملکرد از مغز مفید برای محافظت از پوست به اشعه ماوراء بنفش، 100 گرم این ماهی، 20 گرم پروتئین، 11 گرم چربی و 180 کیلو کالری انرژی. گوشت این ماهی بیشتر از سایر ماهی ها دارای امگا 3، پروتئین و ویتامین D است. طبق یک گزارش از مجله Science، آزادمدیا میتواند مقادیر دیوکسین را شامل شود.
چطور ماهی ماهی آزاد

سس ماهی قزل آلا با شربت برنج اووكادو سوشی: 200 گرم سوشی نوری زبانه ها: 3 آب: 1 فنجان سركه برنج: 30 میلی لیتر شكر: 1 قاشق غذاخوری نمك: 1/2 قاشق چای خوری آووکادو: 1 قارچ: 4 هویج متوسط: 2 ماهی آزاد دودی: 3 نازك ورق (اگر شما نمی خواهید از ماهی خالص استفاده کنید، می توانید از فیل مرغ استفاده نکنید، که شما سعی کرده اید، یا میگو جوشانده، یا به طور کلی، گوشت را از بین ببرید و از سبزیجات استفاده کنید، اما توصیه من به شما این است که بار دیگر سفارش اصلی و سعی کنید آن را همراه با Vsasibi و سویا. شرط Mybe آیا شما دم را دوست دارید) از تمام سرکه با شکر و نمک، خوب مخلوط و حرارت دادن تا زمانی که شکر و نمک در سرکه حل شود. آب و برنج سوشی (یک برنج گردوی ژاپنی) اگر شما نمیتوانید این نوع برنج را پیدا کنید، می توانید از برنج ایرانی به نام حسنی استفاده کنید، در این صورت آب بر اساس پخت همان برنج تنظیم می شود) بطری، آن را به آن بریزید. حدود 12 دقیقه جوشانید. سپس آن را از گرما برداشته و آن را خنک کن. (برنج دور ژاپنی پخته شده و نرم همانند است، اما برنج دیگر زمان پختن را ندارد. در هر صورت، برنج باید پخته شود و کمی نرم شود و ما باید پوست خود را داشته باشیم). برنج را در یک ظرف غیر فلزی قرار دهید و سرکه را به آرامی مخلوط کنید با برنج، و اگر شما هم می توانید آن را با یک فن در همان زمان خنک کنید، برنج شما شیشه ای را پیدا می کند (اگر در تابستان بودی، می توانید آن را انجام دهید در مقابل فن) آووکادو هویج و قارچ را به برش های نازک و بلند بریزید. گسترش



داغ کن - کلوب دات کام
نظرات() 




Admin Logo
themebox Logo